Internet şi reţele. Navigarea pe Web; Setările pentru Internet şi MMS; Wi-Fi; Partajarea conexiunii de date de telefonie mobilă; Controlul utilizării datelor; Selectarea reţelelor de te

  • Politica de confidențialitate : VIRGIN RADIO ROMANIA
  • Despre sincronizarea datelor de pe telefon – Sony Xperia ...
  • EUR-Lex - 32002L0058 - EN - EUR-Lex
  • 28 ianuarie – Ziua Protectiei Datelor | Radio România ...
  • Sincronizarea datelor de pe telefon | Sony Xperia E
  • Politica de confidențialitate : VIRGIN RADIO ROMANIA

    Această prelucrare se poate baza pe interesul legitim al Virgin Radio România sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte (de exemplu, când completați un formular de înscriere sau semnați acord/contract înainte de o astfel de apariție/participare) ori pe consimţământ, în cazul datelor cu caracter sensibil. Elaborat de Comisia Europeană în urmă cu doi ani, Regulamentul General privind protecţia Datelor Personale (GDPR) a intrat în vigoare pe 25 mai, creând un cadru legislativ care să se aplice unitar. Necesitatea unui astfel de regulament a apărut în condiţiile în care existau 28 de legislaţii naţionale, iar legea care reglementează protecţia datelor este mai veche de 20 de ani ... Vizualizare GDPR - Prezentare generală In ultima perioada a inceput sa se discute tot mai mult, pe diverse canale de comunicare (TV, radio, internet), despre notiunea de GDPR. De ce? Pentru ca incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea

    Noi reguli pentru protecţia datelor personale - Revista ...

    Regulamentul 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale – GDPR) se referă în esență la protecția datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice. Sunt…Vezi articol Sunt o multime de softuri scumpe care circula pe internet si care ofera criptare in timp real a datelor. Din fericire exista si cateva programe gratuite sau Open-Source (codul sursa este distribuit gratuit) ce reprezinta o alternativa ideala pentru utilizatorul normal. TrueCrypt - www.truecrypt.

    Blocarea şi protejarea telefonului – Sony Xperia™ E ...

    Dacă modelul (tiparul) de deblocare pe care îl desenaţi pe ecran este refuzat de cinci ori la rând, puteţi selecta fie să aşteptaţi 30 de secunde şi să încercaţi din nou, fie să răspundeţi la întrebarea de securitate pe care aţi ales-o. Pentru protejarea informatiilor dumneavoastra personale SC Solsib Web SRL utilizeaza diverse tehologii pentru protectia bazei de datechiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate ... Practic, serviciul de radio streaming arata calitatea accesului la internet pe care o asigura o firma de hosting.Din acest motiv,veti regasi acest serviciu disponibil la foarte putini competitori.Streaming-ul prin ShoutCast este o metoda de a emite continut audio in internet similar modului in care emit posturile de radio clasice prin unde radio.

    Protectia Datelor Personale | Gazduire.Net

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Tes Euro Media SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei ... Securitatea: Măsurile tehnice şi organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date a utilizatorilor se face pe bază de nume ... De astăzi intră în vigoare, pe teritoriul Uniunii Europene, Regulamentul general privind protecţia datelor, ce are ca scop protejarea mai eficientă a vieţii private a persoanelor fizice.

    Cookies pe virginradio.ro : VIRGIN RADIO ROMANIA

    Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in urmatoarele scopuri pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos: Comunicari, bazate pe interesul legitim al GMC potrivit art. 6 alin. (1) lit. DECLARAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR. Protejarea sferei dumneavoastră private în timpul utilizării site-ul nostru web (www.skoda.ro) reprezintă pentru noi un aspect extrem de important.De aceea, vă informăm în continuare în detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Despre sincronizarea datelor de pe telefon – Sony Xperia ...

    Despre sincronizarea datelor de pe telefon Vedeţi toate subiectele Puteţi sincroniza persoanele de contact, serviciul de e-mail, evenimentele din calendar şi alte informaţii de pe telefon cu mai multe conturi de e-mail, servicii de sincronizare şi alte tipuri de conturi, în funcţie de aplicaţiile instalate pe telefon. PROTEC TIA DATELOR IN SISTEMELE INFORMATICE. Orice organizatie, minister, furnizor de Internet si comunicatii sau companie are nevoie de securitate. Nu dimensiunea unei organizatii determina necesitatea de protectie a datelor, ci criticitatea sau confidentialitatea acestora. transmiterea informatiilor prin unde radio. 18. Care dintre denumirile de mai jos reprezinta un sistem de operare : a. PowerPoint. b. InternetExplorer. c. WorldWideWeb. d. Windows. 19. Un virus este : a. un joc distractiv pe calculator. b. un program care permite protejarea datelor. c. un program special creat in scop distructiv. d. un mod de ...

    Politică de confidențialitate | Radio.org.ro

    Radio.org.ro utilizează numai procesatori de date terți care sunt în conformitate cu Regulamentul General al Uniunii Europene privind Protecția Datelor (GDPR), iar pentru fiecare procesator de date terț este implementat un Acord de prelucrare a datelor (DPA). În numele nostru, Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea paginii de internet de către dvs., pentru a compila rapoarte privind activitatea pe pagina de internet și pentru a ne furniza alte servicii, operatorul paginii de internet, în legătură cu utilizarea paginii de internet și utilizarea internetului.

    Angajați pentru protecția datelor personale: Din 2018 ...

    Concret, desemnarea unui responsabil cu protecția datelor va fi obligatorie pentru entitățile publice (de principiu, autoritățile naționale, regionale și locale, exceptând instanțele) și pentru firmele care au ca activități principale prelucrarea periodică și pe scară largă a datelor personale sau prelucrarea pe scară largă a ... Dreptul la restricționarea prelucrării poate fi exercitat dacă se contestă exactitatea datelor pe o anumită perioadă, suficientă pentru verificarea datelor, dacă prelucrarea este ilegală dar nu se dorește ștergerea datelor doar restricționarea, în cazul în care SC Prime Advertising SRL nu mai are nevoie de datele personale în ...

    EUR-Lex - 32002L0058 - EN - EUR-Lex

    Actele cu putere de lege, normele administrative și normele tehnice adoptate de statele membre cu privire la protejarea datelor, a confidențialității și a intereselor legitime ale persoanelor juridice în sectorul comunicațiilor electronice ar trebui armonizate pentru a evita obstacolele pe piața internă a comunicațiilor electronice ... Confidentialitatea datelor Cand navigam pe Internet, multe site-uri colecteaza date despre noi, incluzand de unde suntem conectati. Din pacate aceste informatii sunt colectate fara consimtamantul noastru.

    Război Facebook: proces pentru protejarea datelor pe ...

    Discret, dar combativ, Max Schrems "se expune in mod constant" in mass-media pentru a oferi astfel un chip cauzei pentru care lupta - protejarea datelor personale -, a subliniat Josef Irnberger, purtator de cuvant al Initiativei austriece pentru libertatea cetatenilor pe internet (IfNf). Max Schrems, el insusi utilizator al retelei Facebook din ... MODEL Incep prin a va reaminti ca, la art. 26 din Legea 53/2003 privind Codul muncii se prevede ca prin clauza de confidentialitate partile convin ca, pe toata durata contractului individual de munca (CIM) si dupa incetarea acestuia, sa nu transmita date sau informatii de care au luat cunostinta in timpul executarii contractului. Conditiile sunt…

    Protejarea datelor cu caracter privat | Blue Press Online

    Articole din Protejarea datelor cu caracter privat scrise de djbluero. Blue Press Online!~Blue Press Online~! ... Mai mult decat atat, ea este una din industriile cu cea mai rapida crestere pe internet, potrivit Centrului National al Copiiilor Disparuti si Exploatati. 7.6 Puteți şterge cu uşurinţă fișierele cookie de pe computerul sau dispozitivul mobil, folosind programul de navigare pe internet. Pentru instrucţiuni în legătură cu modul în care puteți gestiona şi şterge fișierele cookie vă rugăm să consultați meniul “Help/Ajutor” din programul de navigare. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

    Radio Romania International

    Regulamentul general privind protecția datelor va intra în vigoare peste câteva luni. Acesta are ca scop protejarea mai eficientă a vieții private a persoanelor fizice de pe teritoriul Uniunii Europene şi va înlocui legislația națională existentă. Sunt prevăzute drepturi noi pentru cetățeni, dar și sancțiuni mai mari pentru companiile care încalcă regulile.Pentru a consolida ... Protejarea auzului Ascultarea aplicaţiei de redare Walkman™ sau a altor aplicaţii de redare media la un volum excesiv sau pe o durată de timp prelungită vă poate afecta auzul, chiar şi atunci când volumul se află la un nivel moderat. Pentru a vă avertiza cu privire la aceste riscuri, un avertisment pentru nivelul volumului apare când volumul este prea ridicat şi după utilizarea ...

    Din 25 mai intră în vigoare Regulamentul general privind ...

    De astăzi intră în vigoare, pe teritoriul Uniunii Europene, Regulamentul general privind protecţia datelor, ce are ca scop protejarea mai eficientă a vieţii private a persoanelor fizice. 7.6 Puteți şterge cu uşurinţă fișierele cookie de pe computerul sau dispozitivul mobil, folosind programul de navigare pe internet. Pentru instrucţiuni în legătură cu modul în care puteți gestiona şi şterge fișierele cookie vă rugăm să consultați meniul “Help/Ajutor” din programul de navigare.

    28 ianuarie – Ziua Protectiei Datelor | Radio România ...

    Consiliul Europei atrage atenţia asupra faptului că problematica protecţiei datelor, care include şi aspectele transfrontaliere, sunt omniprezente în viaţa cetăţenilor, fie că este vorba despre relaţiile de muncă, relaţiile cu administraţia, domeniul sănătăţii, consumul de bunuri şi servicii, călătorii sau navigarea pe ... La „Radio”, acolo unde libertatea e drog şi suferinţă ... Măsurile tehnice şi organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat. Posibilitatea de ... Securitatea: Măsurile tehnice şi organizatorice de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat (accesul la bazele de date a utilizatorilor se face pe bază de nume ...

    Protejarea cartelei SIM | Sony Xperia XA1

    Protejarea cartelei SIM Puteţi să blocaţi şi să deblocaţi fiecare cartelă SIM pe care o utilizaţi în dispozitiv cu un cod PIN (Personal Identification Number - Număr personal de identificare). Dacă o cartelă SIM este blocată, abonamentul asociat cartelei este protejat împotriva utilizării abuzive, adică trebuie să introduceţi un cod PIN de fiecare dată când porniţi ... Dacă sunteți înregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ați furnizat, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității și prevederilor din Termeni și Condiții, Politica de confidențialitate precum și prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu ...

    Protejarea cartelei SIM | Sony Xperia Z3

    Protejarea cartelei SIM Puteţi să blocaţi şi să deblocaţi fiecare cartelă SIM pe care o utilizaţi în dispozitiv cu un cod PIN (Personal Identity Number - Număr personal de identificare). Dacă o cartelă SIM este blocată, abonamentul asociat cartelei este protejat împotriva utilizării abuzive, adică trebuie să introduceţi un cod PIN de fiecare dată când porniţi dispozitivul ... Internet şi reţele. Navigarea pe Web; Setările pentru Internet şi MMS; Wi-Fi; Partajarea conexiunii de date de telefonie mobilă; Controlul utilizării datelor; Selectarea reţelelor de telefonie mobilă; Reţele virtuale private (VPN) Sincronizarea datelor de pe dispozitiv. Sincronizarea cu conturile online; Sincronizarea cu Microsoft ...

    Sincronizarea datelor de pe telefon | Sony Xperia E

    Despre sincronizarea datelor de pe telefon Sincronizarea cu Google™‎ Sincronizarea serviciului de email al companiei, calendarului şi a persoanelor de contact Scribd es red social de lectura y publicación más importante del mundo.

    Protejarea datelor personale în Moldova, și posibilii ei ...

    În ce priveşte divulgarea datelor cu caracter personal, deseori deţinătorii acestora le fac publice fără să-şi dea seama. De exemplu, când pun pe reţele sociale poze din care rezulta fara echivoc pe ce stradă locuiesc, unde merg în vacanţă, unde lucrează sau ce număr de telefon au. REGULAMENTUL CONCURSULUI „Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi” Premierul Ludovic Orban în direct la RRA REGULAMENTUL CONCURSULUI, ”Obiectiv, România”, "Un sejur la Băile Tușnad" REGULAMENTUL CONCURSULUI din cadrul emisiunii ”Obiectiv, România” Act adiţional la Regulamentul concursului Odihnă şi relaxare la Geoagiu Băi Act adițional al concursului "Sport şi destindere ...

    Efectuarea copiilor de rezervă ale datelor pe telefon ...

    Pentru a vă asigura că datele sunt sigure, folosiți funcția de efectuare de copii de rezervă de pe telefon. Copiile de rezervă ale datelor de pe dispozitivul dvs. (cum ar fi parolele Wi-Fi și istoricul de apeluri) și ale datelor aplicațiilor (cum ar fi setările și fișierele stocate de aplicații) vor fi efectuate la distanță. Smart Eco Plus - Contoare inteligente. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal Context Parlamentul European și Consiliul au adoptat, în data de 27 aprilie 2016, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Această prelucrare se poate baza pe interesul legitim al Europa FM sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte (de exemplu, când completați un formular de înscriere sau semnați acord/contract înainte de o astfel de apariție/participare) ori pe consimţământ, în cazul datelor cu caracter sensibil.

    Sincronizarea datelor de pe dispozitiv | Sony Xperia XA1

    Internet şi reţele. Navigarea pe Web; Setările pentru Internet şi MMS; Wi-Fi; Partajarea conexiunii de date de telefonie mobilă; Controlul utilizării datelor; Selectarea reţelelor de telefonie mobilă; Reţele virtuale private (VPN) Sincronizarea datelor de pe dispozitiv. Sincronizarea cu conturile online; Sincronizarea cu Microsoft ... Lista proprietarilor radio-TV nu mai e disponibilă pe site-ul CNA. Motivul invocat de forul audiovizual este Regulamentul general european pentru protecția datelor (GDPR), chiar dacă, potrivit reprezentantului unui ONG activ în domeniu, GDPR nu ar avea de ce să se aplice în acest caz de informații de interes public.



    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Tes Euro Media SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei . Feelgood stockholm kontakt radio. Consiliul Europei atrage atenţia asupra faptului că problematica protecţiei datelor, care include şi aspectele transfrontaliere, sunt omniprezente în viaţa cetăţenilor, fie că este vorba despre relaţiile de muncă, relaţiile cu administraţia, domeniul sănătăţii, consumul de bunuri şi servicii, călătorii sau navigarea pe . Pentru a vă asigura că datele sunt sigure, folosiți funcția de efectuare de copii de rezervă de pe telefon. Copiile de rezervă ale datelor de pe dispozitivul dvs. (cum ar fi parolele Wi-Fi și istoricul de apeluri) și ale datelor aplicațiilor (cum ar fi setările și fișierele stocate de aplicații) vor fi efectuate la distanță. A plus all weather paint models name. Despre sincronizarea datelor de pe telefon Vedeţi toate subiectele Puteţi sincroniza persoanele de contact, serviciul de e-mail, evenimentele din calendar şi alte informaţii de pe telefon cu mai multe conturi de e-mail, servicii de sincronizare şi alte tipuri de conturi, în funcţie de aplicaţiile instalate pe telefon. Această prelucrare se poate baza pe interesul legitim al Virgin Radio România sau pe executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte (de exemplu, când completați un formular de înscriere sau semnați acord/contract înainte de o astfel de apariție/participare) ori pe consimţământ, în cazul datelor cu caracter sensibil. Ponteduro tonala chiapas radio. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal. Papa francesco radio deejay cyprus. Dacă modelul (tiparul) de deblocare pe care îl desenaţi pe ecran este refuzat de cinci ori la rând, puteţi selecta fie să aşteptaţi 30 de secunde şi să încercaţi din nou, fie să răspundeţi la întrebarea de securitate pe care aţi ales-o. Articole din Protejarea datelor cu caracter privat scrise de djbluero. Blue Press Online!~Blue Press Online~! . Mai mult decat atat, ea este una din industriile cu cea mai rapida crestere pe internet, potrivit Centrului National al Copiiilor Disparuti si Exploatati. În ce priveşte divulgarea datelor cu caracter personal, deseori deţinătorii acestora le fac publice fără să-şi dea seama. De exemplu, când pun pe reţele sociale poze din care rezulta fara echivoc pe ce stradă locuiesc, unde merg în vacanţă, unde lucrează sau ce număr de telefon au. Radio.org.ro utilizează numai procesatori de date terți care sunt în conformitate cu Regulamentul General al Uniunii Europene privind Protecția Datelor (GDPR), iar pentru fiecare procesator de date terț este implementat un Acord de prelucrare a datelor (DPA). Protejarea cartelei SIM Puteţi să blocaţi şi să deblocaţi fiecare cartelă SIM pe care o utilizaţi în dispozitiv cu un cod PIN (Personal Identity Number - Număr personal de identificare). Dacă o cartelă SIM este blocată, abonamentul asociat cartelei este protejat împotriva utilizării abuzive, adică trebuie să introduceţi un cod PIN de fiecare dată când porniţi dispozitivul . Dino tiger neighborhood.

    884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914