Alle zakelijke verzekeringen. Als ondernemer is het belangrijk om over uw bedrijfsrisicos na te denken. Bepaal wat u wilt verzekeren en wat niet. ... De meeste Interpolis verzekeri

 • Voor jezelf beginnen: wat kost dat? | Ikgastarten
 • Internet en Mobiel Bankieren - inloggen - ABN AMRO
 • Alle zakelijke verzekeringen voor uw bedrijf - Rabobank
 • Allsecur is nu Allianz Direct | Auto- en Woonverzekeringen
 • Voor jezelf beginnen: wat kost dat? | Ikgastarten

  Zakelijke verzekeringen. Wanneer je freelancer wordt, moet je er ook voor zorgen dat je goed verzekerd bent. Denk aan bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en rechtsbijstand. Sommige van deze verzekeringen heb je wellicht al privé, maar het is niet vanzelfsprekend dat je deze verzekeringen dan ook voor je bedrijf kunt gebruiken. Pagina 1 van circa 64.800 resultaten voor bedrijf verzekeringen - 0.242 sec.

  Online Autoverzekering – Auto Online Verzekeren / Afsluiten

  Online verzekeringen afsluiten. Bij Direct Verzekerd kun je al je verzekeringen online afsluiten. Zo kun je kiezen voor een online autoverzekering. Je kunt probleemloos direct een autoverzekering afsluiten maar het is ook mogelijk om andere verzekeringen direct online af te sluiten. Online verzekeringen aan, met de mogelijkheid deze zelf te vergelijken op priijs en kwaliteit en deze direct af te sluiten. Persoonlijk contact voor hulp & advies via de telefoon, mail, webcam of bij ons op kantoor. Online beheer van je verzekeringen via de Polismap en de App. Maatwerk omdat je niet standaard bent, maar bijzonder!

  Verzekeringen afsluiten met lage premie - HEMA verzekeringen

  Onze verzekeringen behoren tot de goedkoopste van Nederland. Hier op de website kun je gemakkelijk de premies vergelijken en zo kiezen voor een verzekering met een dekking die bij je past. Je kunt onze verzekeringen heel gemakkelijk online afsluiten. Dus als je het echt goed voor elkaar wilt hebben ben je verzekerdbijHEMA.nl. Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen.

  Rabobank - Internetbankieren

  Controleer datum en tijd van uw computer en log daarna opnieuw in. Indien het probleem blijft bestaan, controleer uw browserinstellingen » (953) Hiermee verzeker je de belangrijkste risico’s voor je bedrijf, je personeel en jezelf. Je sluit de verzekeringen gemakkelijk online af met je zakelijke bankpas en Rabo Scanner. Daarna kun je ze overzichtelijk terugvinden in Rabo Internetbankieren en eventueel wijzigen of opzeggen. Tijdens de New Business Radio Update belichten we kort verschillende innovaties binnen zakelijke segmenten. We spraken met Gaston Merckelbagh, algemeen directeur van Virta Verzekeringen, over het intermediair en de positie die het wil innemen in de verzekeringswereld. Lees verder

  Internet en Mobiel Bankieren - inloggen - ABN AMRO

  Inloggen in Internet Bankieren kan niet meer met uw identificatiecode. Wat nu wél kan: inloggen met een QR-code. U gebruikt dan de Mobiel Bankieren app in plaats van de e.dentifier. De Goudse heeft voor ondernemers oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen. En naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren.

  Verzekeringen - Radar - het consumentenprogramma van AVROTROS

  Je kunt je voor allerlei zaken laten verzekeren. Soms is het verplicht, zoals een zorgverzekering, en soms kun je ervoor kiezen, zoals bij een rechtsbijstandsverzekering. Wat houden de verzekeringen in en zijn ze nuttig voor jou? Veel dingen kun je als zzp'er zelf regelen. Maar het is wel zo prettig als je sommige dingen over kan laten aan iemand met kennis van zaken waar jij minder verstand van hebt. Een goed gevoel toch? Gewoon, lekker geregeld.

  Zakelijke verzekeringen - Centraal Beheer

  Zakelijke verzekeringen voor ondernemers Waar bent u naar op zoek? AOV Inkomen Aansprakelijkheid Mobiliteit en transport Bedrijfsschade Gebouw Diensten. Arbeids­ongeschiktheids­verzekering Met onze Arbeids­ongeschiktheids­verzekering bent u als zzp’er verzekerd van inkomen als u niet meer kunt werken. Sluit direct online zonder advieskosten. Help; Ziet u iets ongewoons? Stop en bel 0900 0905 (gebruikelijke belkosten). Belt u uit het buitenland? Bel dan +31 887 226 627 Zo bankiert u veilig

  Transportverzekering | Interpolis ZekerVanJeZaak®

  Alle zakelijke verzekeringen. Als ondernemer is het belangrijk om over uw bedrijfsrisico's na te denken. Bepaal wat u wilt verzekeren en wat niet. ... De meeste Interpolis verzekeringen kunt u online inzien of wijzigen via Rabo Internetbankieren. Ook kunt u de wijziging telefonisch of bij uw Rabobank doorgeven. Als u de dekking voor diefstal en/of beschadiging heeft, dan is uw inboedel gratis meeverzekerd tot een bedrag van 20% van de verzekerde waarde van uw boot. Univé vergoedt bijvoorbeeld inboedel (zoals tv, radio, gasflessen en keukenspullen) die na een inbraak wordt gestolen uit uw boot of uit afgesloten bergruimten aan de wal.

  Alle zakelijke verzekeringen voor uw bedrijf - Rabobank

  Gebruik onze zakelijke verzekeringen voor het afdekken van uw bedrijfsrisico's. Bekijk het aanbod van onze bedrijfsverzekeringen en stel zelf uw pakket samen. ... radio antena krusevac dieren aanmelden rvo halve kap beugels 48mm buis Lees Voor leuk klein caravannetje . ... fantasie mensen schilderen Interpolis ZekerVanJeZaak® is het online ... Brandverzekeringen zijn ongetwijfeld een van de belangrijkste verzekeringen, omdat het risico van totale vernietiging van het bedrijf door brand aanzienlijk is. Inbraak, diefstal, beroving en vandalisme: ... De plaats van verzekering is de opslag-, bedrijfs- of zakelijke ruimte zoals vastgelegd in het verzekeringscontract.

  Bestelautoverzekering vergelijken? Goedkope ...

  Bestelauto’s hebben vaak veel accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een trekhaak, imperiaal, sidebars, belettering of betimmering. Accessoires die af fabriek zijn (zoals bijvoorbeeld een ingebouwde radio of navigatiesysteem) worden bij de cataloguswaarde opgeteld en vallen niet onder de accessoiredekking van je bestelautoverzekering. De basis van de beide verzekeringen is gelijk: de dekking, de ANWB-ledenkorting, de no-claim korting en de 24/7 hulp van de ANWB Alarmcentrale. De ANWB Veilig Rijden Autoverzekering gaat echter nog een stap verder, het bevordert de verkeersveiligheid in Nederland.

  ING - Zakelijk

  ING adviseert, financiert en faciliteert ondernemers. Jouw zakelijke ambities hebben onze volledige aandacht. De eerste 6 maanden gratis bankieren. Verzeker online uw particuliere of zakelijke bestelauto tegen schade én tegen de scherpste premie. Zakelijke autoverzekering v.a. € 7,95- p/m Verzeker uw zakelijke auto tegen schade aan uzelf en schade die aan anderen wordt aangericht. U moet uw administratie ook 10 jaar bewaren als u elektronische diensten, radio- en televisieomroepdiensten en telecommunicatiediensten levert. Voor de overige gegevens kunt u met ons afspraken maken over kortere bewaartermijnen dan 7 jaar. Voor de basisgegevens en de overige gegevens kunt u met ons afspraken maken over:

  Zakelijk internet vergelijken | Internetten.nl

  Internetten.nl is de onafhankelijke vergelijkingssite voor het overstappen van zakelijk internet abonnementen. Door je postcode en huisnummer in te voeren checken we alle aanbieders die kabel-, DSL- of glasvezel-abonnementen aanbieden bij jou in de buurt! Met elke ABN AMRO bankpas die op uw naam staat, heeft u toegang tot Internet Bankieren. U heeft automatisch toegang tot alle rekeningen bij ABN AMRO die op uw eigen naam staan.

  Business Dashboard

  {{::app.version}} ... {{::app.version}} Van idee naar werkelijkheid, van droom naar realiteit en daar helpen we je graag bij. Want hoe schrijf je een ondernemingsplan, bepaal je jouw uurtarief en hoe haal je alles uit nieuwe media. Wat je ambitie ook is, kom 4 november naar de KvK startersdag of volg het online programma. Kijk op kvk.nl/startersdag. Kvk, werkt voor ondernemers. Met een inboedelverzekering dek je schade die is ontstaan aan de inboedel. Onder inboedel verstaan we alles in kantoor dat verhuisbaar is. De bekendste verzekeringen zijn de inboedelverzekeringen voor brand en diefstal of een combinatie hiervan. Of de inboedel moet worden verzekerd is afhankelijk van het soort bedrijf. Zo zal een winkel met een flinke inventaris snel een inboedel opbouwen die ...

  Allsecur is nu Allianz Direct | Auto- en Woonverzekeringen

  Goede service, goedkoop, duidelijke voorwaarden, geven advies of verzekeringen nog wel bij je passen. F.A.E. Lewicki, Kerkrade Cijfer: 10. Een goede prijs en 'n eenvoudige en tijdbesparende service. Bij auto wisselen geen probleem. Gelijk weer gedekt tegen wederom 'n goede prijs. Kennisgeving gaat vaardig en tijdig. Onze klanten waarderen de Univé autoverzekering met een 8,2. Tot wel 80% no-claimkorting en 24/7 hulp bij schade. En bij Univé heeft u Pechhulp vanaf € 4,55 per maand!

  KBC Touch: Online banking voor ondernemers/zelfstandigen ...

  Je ziet in één oogopslag een overzicht van je zakelijke verzekeringen bij KBC. Je kijkt snel je opgebouwde pensioenreserves na. Je kunt zelf je VAPZ fiscaal optimaliseren. Bankier snel en eenvoudig online: volg de stappen om te starten met KBC Touch. Starten met KBC Touch. De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

  Doorlopende Zakenreisverzekering | Allianz Global Assistance

  De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is helemaal naar eigen wens samen te stellen. S.O.S. hulpverlening is de standaard dekking welke aangevuld kan worden met alle gewenste extra dekkingen. Zakelijke schadeverzekeringen. Zakelijke schadeverzekeringen; ... Op Radio, Televisie en op diverse media word je platgegooid met reclame voor zorgverzekeringen. Maar waarom zou ik overstappen? ... AVA Verzekeringen Stationsweg 38 1431 EG Aalsmeer Postbus 305 1430 AH Aalsmeer tel: 0297-343834 [email protected]

  Zakelijk reizen met abonnement | NS Zakelijk | NS

  Als u geregeld zakelijk met het OV reist kan het voordelig zijn om een abonnement toe te voegen aan uw NS-Business Card. Met de abonnementenwijzer ontdekt u snel welk abonnement u het meeste voordeel oplevert. Starten als zelfstandige? Al even bezig? Je zaak overlaten? Vind hier het antwoord op al jouw vragen over ondernemen.

  Zorg goed voor jezelf | Interpolis Verzekeringen

  Alle zakelijke verzekeringen. ... De meeste Interpolis verzekeringen kunt u online inzien of wijzigen via Rabo Internetbankieren. Ook kunt u de wijziging telefonisch of bij uw Rabobank doorgeven. ... Marije gaat in gesprek met: Domien Verschuuren (radio-DJ), Yuki Kempees (schrijver en voorman van DJ-collectief Kris Kross Amsterdam), ... Inloggen en ondertekenen Online Bankieren gaat veranderen ... Met onze zakelijke producten bankier je duurzaam zonder dat het je iets extra’s kost. Meer informatie. ASN Inspiratiecommunity. Op Voor de Wereld van Morgen vind je inspirerende verhalen over duurzame innovaties. En een overzicht van de ondernemers die we helpen groeien.

  OHRA - Verzekeringen. Online geregeld.

  Uitgelicht Nu regel je ook als zzp'er je verzekeringen bij OHRA. Goed nieuws, want bij OHRA regel je dit gemakkelijk en snel online. In duidelijke taal leggen we uit wat je precies verzekert. Al uw MKB verzekeringen in 1 pakket. ... Keuze uit 14 zakelijke verzekeringen. Dekkingen op elkaar afgestemd. Premieberekening online. Afsluiten online. Bereken je premie. MKB dekkingen. Dekkingen MKB verzekering. Bedrijfsgebouw. De verzekering van jouw pand of de door jou aangebrachte aanpassingen in een door jou gehuurd pand. Een schade aan een zakelijke lease-auto kunt u bij Autoplanning direct online melden! Vul hier het formulier en wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw schademelding.

  Bestelautoverzekering zakelijk - bestelauto verzekeren

  Eenvoudig online goedkope zakelijke verzekeringen voor de bestelauto vergelijk en direct afsluiten. Maak binnen een minuut een vergelijking en kijk wat je kunt besparen. ... Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen ... Accessoires zijn standaard meeverzekerd op de autoverzekering met een WA-Plus of WA-Cascoverzekering tot een bedrag van maximaal 1/3 van de cataloguswaarde van de auto. Met accessoires bedoelen we alles wat er op of aan de auto gemonteerd was op het moment dat u schade kreeg. Bij de Rabobank kun je terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij je passen. Of je nu starter bent of een internationaal bedrijf leidt.  Uitgelicht Nu regel je ook als zzp'er je verzekeringen bij OHRA. Goed nieuws, want bij OHRA regel je dit gemakkelijk en snel online. In duidelijke taal leggen we uit wat je precies verzekert. Eenvoudig online goedkope zakelijke verzekeringen voor de bestelauto vergelijk en direct afsluiten. Maak binnen een minuut een vergelijking en kijk wat je kunt besparen. . Op tv, radio en overige media is de plaag het gesprek van de dag. Misschien heeft u er helaas zelf al hinder van ondervonden of familieleden. De haartjes van de rups kunnen . {{::app.version}} . {{::app.version}} Controleer datum en tijd van uw computer en log daarna opnieuw in. Indien het probleem blijft bestaan, controleer uw browserinstellingen » (953) ING adviseert, financiert en faciliteert ondernemers. Jouw zakelijke ambities hebben onze volledige aandacht. De eerste 6 maanden gratis bankieren. Mickey and minnie mouse cookie cutter set. Als u geregeld zakelijk met het OV reist kan het voordelig zijn om een abonnement toe te voegen aan uw NS-Business Card. Met de abonnementenwijzer ontdekt u snel welk abonnement u het meeste voordeel oplevert. Merrill chemistry textbook answers. Gebruik onze zakelijke verzekeringen voor het afdekken van uw bedrijfsrisico's. Bekijk het aanbod van onze bedrijfsverzekeringen en stel zelf uw pakket samen. . radio antena krusevac dieren aanmelden rvo halve kap beugels 48mm buis Lees Voor leuk klein caravannetje . . fantasie mensen schilderen Interpolis ZekerVanJeZaak® is het online . Insert pandas dataframe into sql server. De Doorlopende Zakenreisverzekering van Allianz Global Assistance is helemaal naar eigen wens samen te stellen. S.O.S. hulpverlening is de standaard dekking welke aangevuld kan worden met alle gewenste extra dekkingen. Alle zakelijke verzekeringen. Als ondernemer is het belangrijk om over uw bedrijfsrisico's na te denken. Bepaal wat u wilt verzekeren en wat niet. . De meeste Interpolis verzekeringen kunt u online inzien of wijzigen via Rabo Internetbankieren. Ook kunt u de wijziging telefonisch of bij uw Rabobank doorgeven. Watch jordan burroughs live. Online verzekeringen afsluiten. Bij Direct Verzekerd kun je al je verzekeringen online afsluiten. Zo kun je kiezen voor een online autoverzekering. Je kunt probleemloos direct een autoverzekering afsluiten maar het is ook mogelijk om andere verzekeringen direct online af te sluiten. Zakelijke verzekeringen voor ondernemers Waar bent u naar op zoek? AOV Inkomen Aansprakelijkheid Mobiliteit en transport Bedrijfsschade Gebouw Diensten. Arbeids­ongeschiktheids­verzekering Met onze Arbeids­ongeschiktheids­verzekering bent u als zzp’er verzekerd van inkomen als u niet meer kunt werken. Sluit direct online zonder advieskosten.

  227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257