Beste reizigers, door onderhoudswerken kan je onze website tijdelijk niet bereiken op 04/02/2020 vanaf 19 uur. De NMBS-app blijft beschikbaar om je tickets te kopen, je reis te plannen en info ov

 • RNK hoopt op extra zendbereik | Oud-Turnhout | In de buurt ...
 • Nostalgie
 • M fm
 • RNK hoopt op extra zendbereik | Oud-Turnhout | In de buurt ...

  "Neem nu pakket 17, dat onze huidige frequentie 107.5 en dan 106.8 van Radio Actief omvat", verduidelijkt Stefan van Radio Noorderkempen. "Binnenkort worden de twee samengevoegd en bestaat de ... Internetradio - Live fm internet radio / online radio luisteren. Radio Via Internet .be | online internet radio luisteren. Live radio: Alle Belgische fm radiostations / radiozenders vind je op radioviainternet .be Online webradio en live mp3 streams luisteren via internet (ofwel internetradio / net radio ) wordt nu wel heel eenvoudig; Klik op de fm radiozender van je keuze en luisteren maar !

  Kempen FM: op bezoek bij zes lokale radio's (Ravels ...

  Dertig jaar later zitten de piraten van weleer al lang niet meer op dezelfde golflengte, en vaart elk station zijn eigen koers. CittA klopte aan bij zes Kempense FM-pioniers die nog trouw zweren ... The Music Is Yours - Eigenzinne maar frisse radio te beluisteren in de ruime regio Roeselare/Izegem en Torhout/Brugge!

  Iedereen beroemd dankzij Radio Noorderkempen (Oud-Turnhout ...

  Pas eind dit jaar wordt duidelijk of Radio Noorderkempen ook in 2018 nog een lokale radio is en zo ja, op welke frequentie. Het station stelde zich kandidaat voor drie zendpakketten in het nieuwe ... Radio Benelux is een lokale radiozender in het Limburgse Paal-Beringen. Ze verzorgen radio-uitzendingen gedurende 24/24, 7/7. Te beluisteren op 107.5 FM.

  Radiofrequenties Club fm - Online Radio Luisteren

  Alle radiofrequenties van Club fm radio vind je hier. Oostkamp. 105.7 fm Oostkust. 106.2 fm Oudenaarde. 106.6 fm Peer. 107.3 fm - 105.0 fm Nieuwe regionale radio voor de hoofdstad van Limburg, Hasselt. Lokale informatie (in samenwerking met politie, brandweer en communicatiediensten), de beste Feel Good muziekmix met muziek van de sixties tot de beste hits van nu en aandacht voor de artiesten uit de regio! Stem je radio af op 107.2fm of luister naar de gratis stream via www.hasselt1.be of via SONOS of TuneIn. Radio Noorderkempen, Oud-Turnhout – (0.1 kW – ND) //107.8 MHz ... Dit station zendt uit op laag vermogen vanuit Kopenhagen en gezien de 1440 , de vroegere frequentie van radio Luxemburg 208, een relatief vrije frequenties is, is die soms te ontvangen.

  Lijst van radiozenders in België - Wikipedia

  Dit is een lijst van radiozenders in België.De publieke radiozenders worden verzorgd door de VRT in Nederlandstalig België, de RTBF in Franstalig België en de Belgischer Rundfunk in Duitstalig België. Naast de publieke zenders bestaan er in heel het land private, commerciële zenders of netwerken van zenders, en ten slotte zijn er diverse lokale kleine private zenders. Foute Muziek Radio luisteren. Je luistert naar Foute Muziek Radio. Hier hoor je de meest foute muziek aller tijden. Heerlijke foute muziek van vroeger, maar ook vandaag de dag. Muziek welke vaak als "fout" wordt bestempeld is vooral: Nederlandse, en Duitse feest en disco muziek. De Beneluxtrein rijdt waarschijnlijk niet vanaf december 2016, maar pas volgend jaar over de hogesnelheidslijn via Breda naar Antwerpen. Zowel de NS als de Belgische Spoorwegen NMBS bevestigen dat ...

  Radio Superstar live beluisteren | Online-radio-luisteren.be

  Radio Noorderkempen. Foute muziek radio. Alle zenders. Meer informatie over Radio Superstar. Radio Superstar te beluisteren op 107.7 FM of als internetradio is een Belgisch radiostation uit Gent die een mix draait van Oldies en de beste popsongs. Deze radiozenders heeft al een hele historiek meegemaakt en de eerste FM uitzending dateert dan ook ... LOKEREN. In het Stedelijke Museum van Lokeren is gisteren het officiële startschot gegeven voor Cultuurregio Waasland. Dat is het nieuwe samenwerkingsverband van de tien Wase gemeenten dat is ontstaan als gevolg van het Vlaamse decreet 'bovenlokale ... Daarnaast wordt van deze lijn echter in de avondspits een nieuwe variant ingevoerd van Bouwel Lindekens naar Herentals station met een frequentie van 1 bus per uur, en een reistijd van 11 minuten LIJN 152: BUS HERENTALS - LIER In het kader van het NM-project 2008 Herentals Lier wordt een nieuwe buslijn Herentals-Lier ingevoerd.

  Het Foute Uur Non-stop - Qmusic Het ... - radiozenders.fm

  Dit super leuke gezellige radio station is afgeleid van het Qmusic radioprogramma: Het Foute Uur, wat elke dag in de ochtend te horen is op Qmusic tussen 9:00 uur en 10:00 uur. Reviews Qmusic Het Foute Uur. Geef jouw review voor Qmusic Het Foute Uur bovenaan deze pagina door een score te geven van 1 t/m 5 sterren. Pas eind dit jaar wordt duidelijk of Radio Noorderkempen ook in 2018 nog een lokale radio is en zo ja, op welke frequentie. Het station stelde zich kandidaat voor drie zendpakketten in het nieuwe frequentieplan van Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open Vld).

  Stereo FM wordt zusje van Radio Noorderkempen – RadioVisie

  Voor Radio Noorderkempen werd eerder al beslist om de oude frequentie 107.5 te ruilen voor het pakket 24 (Beerse 107.8 en Oud-Turnhout 106.2). Die switch gebeurde op 7 februari. Nu wordt hard werk gemaakt van het zusje op pakket 17, met naast de 107.5 in Oud-Turnhout ook een frequentie in Arendonk (106.8). Zoe FM is een miniketen van lokale radio's in de Provincie Antwerpen. Basisstation van de keten is Radio Zoe, een lokale radio in Zoersel die sinds 1991 onder deze naam te beluisteren is. In 2004 kwam er een tweede frequentie bij in Beerse. Sinds het begin van de uitzendingen in 1991 werd het station geprofileerd als een hitradio.

  Antwerpen | Radio 2, de grootste familie

  Radio 2 Antwerpen stelt voor. Ontmoet onze ochtendpresentatoren Sinds het radioseizoen 2018 -2019 wekt een gloedni... Waar vind je ons? Ben je uitgenodigd voor een gesprek in één van onz... De Inspecteur. Meer van De Inspecteur. Eerste hulp bij schade: wat te doen na het stormweer? Heb jij schade opgelopen door de storm? ... Reis je 2 of 3 keer per week op hetzelfde traject? Dan is dit treinabonnement ideaal voor jou. Kom hier alles te weten over ons Halftijds Abonnement.

  Nostalgie

  Inschrijving Persoonsgegevens. Mediahuis biedt jou als geregistreerde gebruiker van Nostalgie een persoonlijke en kwaliteitsvolle gebruikerservaring, waarbij je kan deelnemen aan onze acties en wedstrijden. Wie van Brussel naar Amsterdam rijdt met de intercity-trein, doet daar binnenkort een halfuur minder lang over. De treinen gaan in Nederland op het traject van de hogesnelheidstrein rijden, en daardoor zullen reizigers met de intercity in minder dan drie uur tijd tussen de twee hoofdsteden kunnen sporen.

  mnm.be

  We hebben Javascript nodig voor deze site. Probeer het opnieuw met Javascript ingeschakeld.We hebben Javascript nodig voor deze site. Probeer het opnieuw met Javascript ingeschake Op 20 mei 2005 trekt het VCM de erkenning in verleend aan VZW Radio Moerbrugge voor de lokaliteit Aalter met frequentie 107,80 MHz. Op 12 augustus 2003 namen bestuurders Philippe De Clercq en Joke Vanhecke ontslag en werden vervangen door secretaris VOFR NV, vertegenwoordigd door Gust De Coster en afgevaardigd bestuurder Contact NV vertegenwoordigd door Francis Lemaire.

  Opnieuw slechts nieuws voor station Noorderkempen (Brecht ...

  Dit zorgt uiteraard voor heel wat veranderingen, ook voor het station Noorderkempen in Brecht. Vertrek en aankomst. ... (wat een minimale frequentie is voor een goede treindienst), maar nu gaat ... Online luisteren naar je favoriete belgische radio doe je hier! We proberen de allerbeste radiozenders van België voor jou op een rijtje te zetten. Als je denkt dat er een radiozender ontbreekt die hier volgens jou wel thuis hoort, laat het ons dan a.u.b. weten.

  AM- en FM-radio, DRM - Zenders, frequenties, coördinaten ...

  Ontvangst AM- en FM-radio, DRM. Zenders, frequenties op FM, lange golf, middengolf en korte golf, geografische coördinaten, luchtfoto's, opstelpunten en opstelplaatsen in België, Nederland, Luxemburg, regio Breda - Zenders op de kaart van de Benelux - Afstand en azimut Edwin Armstrong ontdekte een andere manier om de draaggolf te moduleren: door niet de amplitude, maar de frequentie van de draaggolf met de amplitude van het signaal te variëren, ontstaat frequentiemodulatie (FM). FM is veel minder gevoelig voor storingen dan AM en FM-uitzendingen leveren HiFi-geluid Van analoog naar digitaal

  De doorstart van Radio Noorderkempen – RadioVisie

  Op 6 februari aanstaande verhuist Radio Noorderkempen naar de nieuwe frequenties 106.2 FM (Turnhout) en 107.8 FM (Beerse). De voorbije weken werd de zendlocatie in Beerse opgebouwd, hierdoor verdubbelt de lokale zender het zendgebied. Station manager Marc Jansens: “Een half jaar geleden al ... De populairste radiozenders uit België op één pagina. Luister hier nu snel en makkelijk online radio! De frequentie gaat wel omlaag: van 16x per dag naar 12x per dag. Daarnaast rijdt er 4x per dag een trein Den Haag HS – Brussel Zuid. Met de nieuwe route wordt de verbindingsboog bij Breda richting België voor het eerst in gebruik genomen. Noorderkempen. De stops Noorderkempen en Brussel Airport zijn voor veel Nederlanders niet interessant.

  Radio Maeva

  Op 21 mei 1982 organiseerde het station de eerste Maeva-nacht in de Oktoberhallen te Wieze en op 20 mei 1983 zakten meer dan 20.000 fans af naar Wieze om '2 jaar Maeva' te vieren. Voor een handtekeningactie met als doel 'het voortbestaan van Maeva' werden 894.612 handtekeningen verzameld. Radio Maeva is een historisch fenomeen. Je bent hier beland op de site van één van de oudste lokale radio’s van het Vlaamse land. Wij bestaan immers al 33 jaar. D.w.z. dat onze initiatiefnemers hun sporen hebben verdiend in de pioniersperiode, met het ultieme doel voor ogen om RADIO MET GEVOEL te maken.

  M fm

  M fm. regio Zottegem - St Lievens Houtem - Zwalm 0486 13 11 77 regio G'bergen - Brakel - Lierde 0477 23 58 78. [email protected] FMSTREAM - The Radio Stream Directory. World wide. Switch between stations and streams. Select codecs, sample- and bitrates individually. Using the HTML5-player in the browser. No plugins. Select style and country and save your favourites.

  Radio Noorderkempen

  Nu op uw radio Stefan De Wilde met THE CHAINSMOKERS - SOMETHING JUST LIKE THIS (& COLDPLAY) (2017) Wat volgt 23u18: CAMILA CABELLO - MY OH MY (FEAT. Mijn persoonlijke blogs My personal blogs (in Dutch) Mijn zakelijke website My business website de vrije radio en de legalisering De radioverenigingen Daar een wetgeving terzake door allerhande administratieve en communautaire vertragingsmaneuvers en politiek getouwtrek op de lange baan werd geschoven, kwam het onvermijdelijk tot een wildgroei die werd omschreven met de term "radiojungle".

  Frequenties - Qmusic

  Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 FM en 100.4 FM, de kabel, Qmusic app, via Qmusic.nl of DAB+. Meer info over digitale radio vind je hier. Lees ... “Ik heb op het punt gestaan zelfmoord te plegen.” Het nieuws dat lokale radio P.R.O.S. op 31 december 2017 na 35 jaar uit de ether moest, hakte er bij sommige luisteraars zwaar in. Het station uit Haaltert probeert nu te overleven op het internet.

  Luister online naar Zoe FM - Hier zijn de classics ...

  Zoe FM is een regionale omroep welke op de FM frequentie is te ontvangen in Voorkempen, Noorderkempen, Turnhout en Noord-Antwerpen. Zoe FM is een radiozender welke zich richt op de classic hits uit de jaren 60, 70 en 80. Naast 24 uur per dag de beste muziek wordt ook het laatste nieuws uit de diverse regio's verzorgt op dit station. Reviews ZOE FM Luister naar RGR Fm, RGR Dance of RGR Classic Hits. Overal te beluisteren via internet, je smartphone en via 4 FM frequenties in Vlaams-Brabant & Antwerpen. De NS wil dat de binnenlandse Fyra-treinen die nu tussen Amsterdam en Breda rijden, toestemming krijgen om ook op het Belgische spoor te rijden. Het gaat dan niet om de falende Fyra V250-treinen ...

  NMBS | Officiële website - Koop je treinticket online

  Beste reizigers, door onderhoudswerken kan je onze website tijdelijk niet bereiken op 04/02/2020 vanaf 19 uur. De NMBS-app blijft beschikbaar om je tickets te kopen, je reis te plannen en info over storingen te krijgen. We excuseren ons voor het ongemak. Station Brecht: wat VB al 10j vraagt: verdubbelde frequentie tijdens de spits. ... verdubbelde frequentie tijdens de spits. 3 oktober 2016. Column Focus Initiatieven Nieuws Persberichten Publicaties. VB Magazine – juli/augustus 2016. ... Ik kan nauwelijks bevroeden door welke vlieg de RTBF-radio vanmorgen gestoken was maar er werd -op heel ...  Nu op uw radio Stefan De Wilde met THE CHAINSMOKERS - SOMETHING JUST LIKE THIS (& COLDPLAY) (2017) Wat volgt 23u18: CAMILA CABELLO - MY OH MY (FEAT. Zoe FM is een regionale omroep welke op de FM frequentie is te ontvangen in Voorkempen, Noorderkempen, Turnhout en Noord-Antwerpen. Zoe FM is een radiozender welke zich richt op de classic hits uit de jaren 60, 70 en 80. Naast 24 uur per dag de beste muziek wordt ook het laatste nieuws uit de diverse regio's verzorgt op dit station. Reviews ZOE FM Dit is een lijst van radiozenders in België.De publieke radiozenders worden verzorgd door de VRT in Nederlandstalig België, de RTBF in Franstalig België en de Belgischer Rundfunk in Duitstalig België. Naast de publieke zenders bestaan er in heel het land private, commerciële zenders of netwerken van zenders, en ten slotte zijn er diverse lokale kleine private zenders. Alle radiofrequenties van Club fm radio vind je hier. Oostkamp. 105.7 fm Oostkust. 106.2 fm Oudenaarde. 106.6 fm Peer. 107.3 fm - 105.0 fm Grady football team. Radio Noorderkempen. Foute muziek radio. Alle zenders. Meer informatie over Radio Superstar. Radio Superstar te beluisteren op 107.7 FM of als internetradio is een Belgisch radiostation uit Gent die een mix draait van Oldies en de beste popsongs. Deze radiozenders heeft al een hele historiek meegemaakt en de eerste FM uitzending dateert dan ook . Op 6 februari aanstaande verhuist Radio Noorderkempen naar de nieuwe frequenties 106.2 FM (Turnhout) en 107.8 FM (Beerse). De voorbije weken werd de zendlocatie in Beerse opgebouwd, hierdoor verdubbelt de lokale zender het zendgebied. Station manager Marc Jansens: “Een half jaar geleden al . Inschrijving Persoonsgegevens. Mediahuis biedt jou als geregistreerde gebruiker van Nostalgie een persoonlijke en kwaliteitsvolle gebruikerservaring, waarbij je kan deelnemen aan onze acties en wedstrijden. Pas eind dit jaar wordt duidelijk of Radio Noorderkempen ook in 2018 nog een lokale radio is en zo ja, op welke frequentie. Het station stelde zich kandidaat voor drie zendpakketten in het nieuwe . Op 21 mei 1982 organiseerde het station de eerste Maeva-nacht in de Oktoberhallen te Wieze en op 20 mei 1983 zakten meer dan 20.000 fans af naar Wieze om '2 jaar Maeva' te vieren. Voor een handtekeningactie met als doel 'het voortbestaan van Maeva' werden 894.612 handtekeningen verzameld. Radio Maeva is een historisch fenomeen. Antenna radio grease live musical. Voor Radio Noorderkempen werd eerder al beslist om de oude frequentie 107.5 te ruilen voor het pakket 24 (Beerse 107.8 en Oud-Turnhout 106.2). Die switch gebeurde op 7 februari. Nu wordt hard werk gemaakt van het zusje op pakket 17, met naast de 107.5 in Oud-Turnhout ook een frequentie in Arendonk (106.8). Dit super leuke gezellige radio station is afgeleid van het Qmusic radioprogramma: Het Foute Uur, wat elke dag in de ochtend te horen is op Qmusic tussen 9:00 uur en 10:00 uur. Reviews Qmusic Het Foute Uur. Geef jouw review voor Qmusic Het Foute Uur bovenaan deze pagina door een score te geven van 1 t/m 5 sterren. Bittorrent video streaming player.

  1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605